Sport

Porumboiu porneşte războiul cu FIFA din cauza lui Ljubinkovici: "Am fost păcăliţi de un hoţoman!"

Adrian Porumboiu a primit o lovitură grea din partea forului european, care i-a interzis să mai facă transferuri, după scandalul cu sîrbul Marko Ljubinkovici. Patronul lui FC Vaslui a spus că decizia FIFA este inedită, pentru că jucătorul sîrb ar fi trebuit să plătească atunci cînd nu s-a mai prezentat la echipă.

"Am fost păcăliţi de un hoţoman, ne-au prins într-o ambuscadă. FIFA ne pune să plătim 450 de mii de euro, deşi noi aveam de primit această sumă! Ljubinkovici s-a supărat şi a plecat, ce vină avem noi!?

La cîteva zile după ce a plecat, i s-au introdus în cont 65 de mii de euro, ca să fie la zi cu banii, dar nu s-a mai întors. FIFA dă decizii doar aşa, de dragul de a le da. Sîrbul ar fi trebuit să plătească", a declarat patronul Vasluiului la Digi Sport.

Ljubinkovici a plecat de la Vaslui în vara lui 2010, cînd a ales echipa din prima ligă sîrbă Sloboda PS, pentru care a jucat în 4 meciuri şi a marcat 3 goluri. La începutul acestui an, sîrbul s-a transferat la Anorthosis Famagusta.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu